сряда, 28 октомври 2009 г.

Уважение?!


Днес са уважавани богатите,модерните (тези които се фукат) за съжаление . А тези които трябва да са уважавани са пренебрегвани и им се пресмиват. Малките деца( 9-13 годишни) псуват на майка без дори да знаят какво приказват , но го правят , за да са интересни и  важни в очите на другите. А тези които не псуват ги имат за задръстени. Момичетата които с кеф се наричат кучки се сравняват с кучета (псета) без дори да се усещат. Всички малки зайци , които псуват като каруцари се гордеят с това,че приказват на селски. Еми то България си е село, нищо няма да се промени докато поне не намерим капка уважение към хората ,които са ни отгледали от късче месо.

2 коментара:

  1. Найстина е така днешните деца се гордеят с това, че са душата на компанията, което не е никак лошо, но душата на тази компания която мисли, че да препсуваш някой е хубано. Или пък са горди с това, че вече са пробвали амфети, екстази и т.н. Те не разбират колко са вредни тези неща или пък идва момент, в който осъзнават какво правят, но вече е прекалено късно, защото вече са зависими... Днешното поколение не оценява дарените от майкато природа красоти на нашия народ...

    ОтговорИзтриване
  2. Не всички богати и модерни са уважавани, понякога това, което прилича на уважение е подмазване, малодушие, безразличие...За да изпитваме уважение към другите първо трябва да зачитаме достатъчно себе си; тези, които често престъпват границата на добрия тон в каквото и да е,незачитайки нищо, всъщност унижават самите себе си.

    ОтговорИзтриване